Over Brêgebouwers Friesland

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus! Daarom maken we voor jou een website met een doordachte strategie. En is er een team van 4 specialisten om het uit te voeren.

4,6/5 ★★★★☆ (5 reviews)

OVER ONS 

Waarom kiezen voor Brêgebouwers?

Websites missen vaak verbinding. Ze sluiten niet aan bij wat jouw klant zoekt, hoe mooi je design misschien ook is. Wij zien dit in de praktijk dagelijks gebeuren. Websites die wel geld kosten, maar niets opleveren.

Brêgebouwers specialiseert zich in het verbinden van bedrijven met hun doelgroep. Met behulp van een goed doordachte website die wél resultaat oplevert. Een website moet vooral eenvoudig werken en logisch in elkaar zitten. Ook wil je professionaliteit uitstralen. Bezoekers met frustratie die niets weten te vinden zullen nooit lang op je site blijven. Bezoekers die je niet vertrouwen al helemaal niet.

Jouw website moet ook hoog scoren in Google. Anders komt er niemand. En wanneer die bezoekers binnenstromen op jouw nieuwe website, willen ze zien met wie ze te maken hebben. Een webbouwer kan dit nooit allemaal alleen. Daarom bundelen wij onze krachten met de beste specialisten op hun vakgebied, genaamd: Brêgebouwers.

Voorkom ook dat je een dure website laat bouwen die vervolgens niets oplevert. Pak het liever direct goed aan. Laat je website bouwen in Friesland. Vraag direct een offerte aan en ontdek jouw mogelijkheden bij Brêgebouwers Webdesign.

SUPERSEO

Een tekst is zoveel meer dan woorden. Daarom wil je geen slap gelul op je website. Gebruik je exact de juiste woorden? Dan zet je jouw bezoeker aan tot actie. Doe je dit niet? Dan gaan ze naar een concurrent die dit wel doet. Maar de juiste teksten heb je ook nodig om hoog te komen in Google. Alleen dan ga je profiteren van vele (gratis) bezoekers. Teksten van SuperSEO raken de juiste snaar bij jouw doelgroep. Ze zetten daarmee aan tot actie én zorgen voor meer resultaat uit je website.

IT-WIZZARD

Een website op maat bouwen kent technische uitdagingen. Dankzij de skills van deze programmeurs en ICT specialisten wordt zelfs het ondenkbare mogelijk. Een applicatie of tool op je website, hosting met supersnelle laadtijden, e-mail, telefonie of cloudwerken. Voor iedere uitdaging bedenken ze een oplossing. Hierdoor is ook het bouwen van websites voor grote bedrijven geen enkel probleem voor dit team.

GUIDO HIBMA PHOTOGRAPHY

Een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Een slechte foto helaas ook. De uitstraling van jouw bedrijf bepaalt voor een groot deel of een bezoeker ook klant wordt. Guido is dé specialist op gebied van foto en video. Hij maakt geen beelden, maar legt emotie vast. En emotie triggert jouw bezoeker. Precies wat je nodig hebt voor meer resultaat uit je website.

DIGIVISUALL

Een designer voelt feilloos aan wat past bij jouw bedrijf. Hoe de lay-out van een pagina moet worden en welke knop waar moet staan. Een kant- en klare template inrichten? Daar begint Pascall niet aan. Je hebt 3 seconden om een bezoeker te laten zien dat deze op de juiste pagina is beland. Een helder design dat er professioneel en overzichtelijk uitziet, is dan onmisbaar. Laat dat maar aan Pascall over!