WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN?

4,6/5 ★★★★☆ (5 reviews)

Z

VOLLEDIG MAATWERK

Z

LOGO’S

Z

DRUKWERK

Z

PROFESSIONELE UITSTRALING

WEBSITE LATEN MAKEN

Een nieuwe website laten maken doe je niet jaarlijks. Dat moet gewoon in 1 keer goed. Een design moet passen bij het bedrijf, maar vooral ook logisch en overzichtelijk zijn. Jouw bezoekers gaan niet puzzelen om de juiste pagina te vinden. Die zijn binnen 3 seconden vertrokken als je pech hebt. 

Daarom zorgen we dat jouw website een brug vormt naar jouw klanten. De juiste foto’s, teksten én design zorgen voor de verbinding. Dat levert jouw bedrijf dagelijks meer klanten op. EN dat is toch precies wat een nieuwe website hoort te doen?

Neem direct contact op en ontdek de mogelijkheden van jouw nieuwe website:

WEBSHOP LATEN MAKEN

Heeft jouw bedrijf een webshop nodig? Dan weet je dat dit cruciaal is voor je omzet. We hebben alle kennis, ervaring én expertise in huis om dit direct goed aan te pakken. Je krijgt dan ook een maatwerk Woocommerce webshop die volledig wordt geoptimaliseerd voor conversie.

Daarnaast helpen we je met marketingadvies om direct omzet te halen uit je nieuwe webshop. Productfotografie en teksten nodig? Ook daarvoor ben je hier op het juiste adres. Dat is het grote voordeel van een nieuwe website laten maken door Brêgebouwers. Informeer snel naar jouw mogelijkheden:

KLAAR OM JOUW BEDRIJF EEN BOOST TE GEVEN?

RECENTE PROJECTEN

Housing-Online4u website laten maken door DigiVisuall Friesland

JOUW RENTAL

Een nieuwe website, lokaal meteen hoog in Google voor direct resultaat.

Housing-Online4u website laten maken door DigiVisuall Friesland

SPOEDSERVICE

Nieuwe website inclusief fotografie, hosting, seo-teksten en design.

Lean Fashion website laten maken door DigiVisuall Friesland

IT-WIZZARD

Een flinke update van de huidige website met fotografie, design en seo-teksten (in progress)

WIE IS DIGIVISUALL?

Een designer voelt feilloos aan wat past bij jouw bedrijf. Hoe de lay-out van een pagina moet worden en welke knop waar moet staan. Een kant- en klare template inrichten? Daar begint Digivisuall niet aan. Je hebt 3 seconden om een bezoeker te laten zien dat deze op de juiste pagina is beland. Een helder design dat er professioneel en overzichtelijk uitziet, is dan onmisbaar. Laat dat maar aan Pascall over!

FUNCTIONEEL DESIGN

HOOG IN GOOGLE

PROFESIONELE FOTOGRAFIE

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Super SEO Marketing
5.0
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Ontzettend tevreden over de werkzaamheden van SuperSEO. Jan helpt ons altijd geweldig en behaald mooie resultaten. Ditmaal de opdracht gegeven om 2 webshops van ons volledig aan te pakken, in een razend tempo is Webshop 1 afgerond. Nu op naar de volgende 🙂 Bedankt Jan !
Guido HibmaGuido Hibma
12:24 23 Jun 22
Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende uitgenodigd voor een kop koffie en een gratis SEO scan op kantoor.Na het zien van de real-time scan van mijn site, bleek dat het echt totaal niet goed zat met mijn SEO. ( Ik dacht dat het met alleen de Yoast seo Wordpress plugin wel goed zat) Jan liet mij vervolgens zien dat hij met een paar simpele handelingen mijn zoekbaarheid omhoog shoot, dit gecombineerd met het aanpassen en herschrijven van ijzersterke teksten.Heb ik nu aanvragen door heel het land! Want eerlijk is eerlijk SEO is een vak apart!Ik maak dan nu ook blijvend gebruik van de services van SuperSEO. Dankzij hun extreem heldere communicatie en Friese nuchterheid ben ik nu verzekerd van uitstekende zoekresultaten in Google. Zo kan ik lekker doen wat ik het beste kan ''content schieten.''Ontzorg je zelf, besteed je SEO uit, Jij wil toch ook bovenaan staan?
Bianca verbeekBianca verbeek
13:13 28 Mar 22
Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze ieder moment voor ons klaar en lossen ze alles voor ons op.Top service
Lokkerbol MakelaardijLokkerbol Makelaardij
10:41 02 Feb 22
SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat je zelfs zonder kennis van SEO begrijpt wat ze voor je doen. Wij raden SuperSEO zeker aan!!
IT-WizzardIT-Wizzard
17:01 29 Jul 21
De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine. Ook de communicatie gaat op een fijne manier, korte lijntjes! Wij zijn daarom ook erg tevreden!
js_loader

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost een website bij Brêgebouwers?

Een website is maatwerk, alleen dan krijg je de resultaten die je wilt. Wil je een goedkope website laten maken? Dan kunnen wij je helaas niet verder helpen. Weten wat de investering wordt in jouw nieuwe website die je dagelijks klanten oplevert? Vraag dan een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Gemiddeld neemt het proces vanaf goedkeuring van de offerte tot oplevering 1 – 3 maanden in beslag. Dit hangt uiteraard erg af van de hoeveelheid pagina’s. Voor aanvang van jouw project ontvang je een planning van ons. Zo weet je precies wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Bieden jullie ook webhosting en onderhoud aan?

Jazeker, supersnelle hosting is onderdeel van ons totaalpakket en zit bij je website inbegrepen. Is er een probleem met je website? Dan krijg je gewoon een specialist aan de telefoon die je snel helpt en het oplost. Ook in het weekend. 

Wordpress? Dat heeft toch veel onderhoud nodig?

Brêgebouwers werken volledig met WordPress en Woocommerce. Hierin kunnen we namelijk alles bouwen wat jouw website nodig heeft. Het updaten van de plugins moet inderdaad regelmatig gebeuren. Dit standaard onderhoud is bij de hosting inbegrepen. Dus daarover hoef jij je geen zorgen te maken. Ook maken we dagelijks een back-up van je site, just in case.

Is de website mijn eigendom?

Er zijn bedrijven waarbij de website niet jouw eigendom is. Na betaling van de factuur is de website die we voor je bouwen 100% jouw eigendom. Inclusief teksten en beeldmateriaal. Geen gedoe met copyright dus.

Wat als er een storing is in mijn website?

Dan bel je ons! Geen gedoe met tickets, maar een specialist aan de lijn die je direct helpt. Bij spoed ook ’s avonds en in het weekend. Maar geen zorgen, storingen in de hosting worden direct gedetecteerd door onze software. Vaak is het opgelost voor je er iets van merkt. We hebben zelfs een zogenaamde up-time van 99,8%.