Portfolio

Eerst zien, dan geloven. Dit is een greep uit onze recente projecten.
Is dit wat jouw bedrijf nodig heeft? Neem dan snel contact op en ontdek je mogelijkheden.

4,6/5 ★★★★☆ (5 reviews)

Portfolio

Bekijk hier recente Brêgebouwers projecten

Website laten bouwen door Brêgebouwers?Ontdek hieronder de mogelijkheden en bekijk de voorbeelden van andere klanten en net opgeleverde projecten. Bekijk ook de videoreviews van onze klanten en ontdek wat ze over ons werk vertellen.

Advocatenkantoor Logemann

SpoedService Haarlem

Deze loodgieter in Haarlem kreeg geen aanvragen uit Google, alleen uit advertenties. Met deze nieuwe website is dat verleden tijd!

Marcel kieftenburg Handel & Transport

JouwRental Partyverhuur

Voor verhuurbedrijf JouwRental in Harlingen hebben we deze website gebouwd. Inclusief design van logo en huisstijl met seo-teksten.

Dakdekkersbedrijf Flotidak

EquiWrappingSolutions

Alstroemeria-Zorg

SuperSEO Marketing

Ook de website van SuperSEO kon wel een opfrisbeurt gebruiken. De fotografie en het design zijn weer helemaal 2023. Dit wordt direct gemerkt in een betere conversie.

IT-Wizzard

Ook de website van onze eigen IT-Wizzards kon niet achterblijven. De recente upgrade omvat vooral fotografie waardoor er veel meer gevoel in de website zit.

KeukenWrapXL

Een keuken kun je wrappen, je website moet je designen. Net zo straks als de keukenwrap is dit design uiteindelijk geworden.

Guido Hibma

Als fotograaf wil je zoveel mogelijk foto’s laten zien. De uitdaging hierbij is om de hosting soepel en vooral snel te laten verlopen.

EnergieTechniek Friesland

Verduurzamen is een hot topic, daarom wilde ET-F naast een rebranding ook een nieuwe website voor meer conversie en betere vindbaarheid.