SUPERSNELLE WEBHOSTING MET DAGELIJKSE BACK-UP

4,6/5 ★★★★☆ (5 reviews)

Z

DAGELIJKSE BACK-UP

Z

TELEFONISCHE SUPPORT

Z

RAZENDSNEL

Z

INCL. PLUGIN UPDATES

BETROUWBARE WEBHOSTING EN ICT

99,8% uptime. Oftewel, storingen komen bijna nooit voor. Zijn ze er wel? Dan is onze monitoringsoftware zo ingericht dat wij het direct weten. De storing is meestal al verholpen voor je er erg in hebt.

Ervaar je toch problemen met je website, zijn er aanpassingen nodig of wil je uitleg hoe je zelf iets instelt? Dan staat onze telefonische helpdesk voor je klaar. Bij ernstige problemen ook in het weekend. Dat is wel zo fijn als het om jouw omzet gaat toch?

Wil jij een nieuwe website laten maken met daarbij zorgeloze hosting? Vraag dan snel een offerte aan:

WEBHOSTING NEDERLAND

Wanneer uw bedrijf groeit, verandert er op gebied van IT vaak ook het een en ander. U neemt niet meer zelf de telefoon aan. U wilt gegevens met klanten delen. Bedrijfsgegevens moeten worden beveiligd en voorzien van back-ups. Deel gegevens met uw klanten via uw eigen portaal. Telefonie met wachtrijen, menu’s en bandjes of een antwoordservice? Ook dat verzorgen we probleemloos voor uw bedrijf. Maar ook ‘eenvoudig’ werkplekbeheer en hulp bij storingen of ICT-problemen kunt u gerust aan ons over laten.

Vraag direct een offerte aan en ga ook profiteren van een website die dagelijks omzet oplevert. Of bekijk ons portfolio met recent opgeleverde websites en ontdek hoe zo’n website er uitziet.

KLAAR OM JOUW BEDRIJF EEN BOOST TE GEVEN?

WIE IS IT-WIZZARD?

Een website op maat bouwen kent technische uitdagingen. Dankzij de skills van deze programmeurs en ICT-specialisten wordt zelfs het ondenkbare mogelijk. Een applicatie of tool op je website, hosting met supersnelle laadtijden, e-mail, telefonie of cloudwerken. Voor iedere uitdaging bedenken ze een oplossing. Hierdoor is ook het bouwen van websites voor grote bedrijven geen enkel probleem voor dit team.

ZORGELOZE HOSTING

HOOG IN GOOGLE

PROFESIONELE FOTOGRAFIE

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Super SEO Marketing
5.0
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Ontzettend tevreden over de werkzaamheden van SuperSEO. Jan helpt ons altijd geweldig en behaald mooie resultaten. Ditmaal de opdracht gegeven om 2 webshops van ons volledig aan te pakken, in een razend tempo is Webshop 1 afgerond. Nu op naar de volgende 🙂 Bedankt Jan !
Guido HibmaGuido Hibma
12:24 23 Jun 22
Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende uitgenodigd voor een kop koffie en een gratis SEO scan op kantoor.Na het zien van de real-time scan van mijn site, bleek dat het echt totaal niet goed zat met mijn SEO. ( Ik dacht dat het met alleen de Yoast seo Wordpress plugin wel goed zat) Jan liet mij vervolgens zien dat hij met een paar simpele handelingen mijn zoekbaarheid omhoog shoot, dit gecombineerd met het aanpassen en herschrijven van ijzersterke teksten.Heb ik nu aanvragen door heel het land! Want eerlijk is eerlijk SEO is een vak apart!Ik maak dan nu ook blijvend gebruik van de services van SuperSEO. Dankzij hun extreem heldere communicatie en Friese nuchterheid ben ik nu verzekerd van uitstekende zoekresultaten in Google. Zo kan ik lekker doen wat ik het beste kan ''content schieten.''Ontzorg je zelf, besteed je SEO uit, Jij wil toch ook bovenaan staan?
Bianca verbeekBianca verbeek
13:13 28 Mar 22
Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze ieder moment voor ons klaar en lossen ze alles voor ons op.Top service
Lokkerbol MakelaardijLokkerbol Makelaardij
10:41 02 Feb 22
SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat je zelfs zonder kennis van SEO begrijpt wat ze voor je doen. Wij raden SuperSEO zeker aan!!
IT-WizzardIT-Wizzard
17:01 29 Jul 21
De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine. Ook de communicatie gaat op een fijne manier, korte lijntjes! Wij zijn daarom ook erg tevreden!
js_loader

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost een website bij Brêgebouwers?

Een website is maatwerk, alleen dan krijg je de resultaten die je wilt. Wil je een goedkope website laten maken? Dan kunnen wij je helaas niet verder helpen. Weten wat de investering wordt in jouw nieuwe website die je dagelijks klanten oplevert? Vraag dan een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Gemiddeld neemt het proces vanaf goedkeuring van de offerte tot oplevering 1 – 3 maanden in beslag. Dit hangt uiteraard erg af van de hoeveelheid pagina’s. Voor aanvang van jouw project ontvang je een planning van ons. Zo weet je precies wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Bieden jullie ook webhosting en onderhoud aan?

Jazeker, supersnelle hosting is onderdeel van ons totaalpakket en zit bij je website inbegrepen. Is er een probleem met je website? Dan krijg je gewoon een specialist aan de telefoon die je snel helpt en het oplost. Ook in het weekend. 

Wordpress? Dat heeft toch veel onderhoud nodig?

Brêgebouwers werken volledig met WordPress en Woocommerce. Hierin kunnen we namelijk alles bouwen wat jouw website nodig heeft. Het updaten van de plugins moet inderdaad regelmatig gebeuren. Dit standaard onderhoud is bij de hosting inbegrepen. Dus daarover hoef jij je geen zorgen te maken. Ook maken we dagelijks een back-up van je site, just in case.

Is de website mijn eigendom?

Er zijn bedrijven waarbij de website niet jouw eigendom is. Na betaling van de factuur is de website die we voor je bouwen 100% jouw eigendom. Inclusief teksten en beeldmateriaal. Geen gedoe met copyright dus.

Wat als er een storing is in mijn website?

Dan bel je ons! Geen gedoe met tickets, maar een specialist aan de lijn die je direct helpt. Bij spoed ook ’s avonds en in het weekend. Maar geen zorgen, storingen in de hosting worden direct gedetecteerd door onze software. Vaak is het opgelost voor je er iets van merkt. We hebben zelfs een zogenaamde up-time van 99,8%.